Waterdichte doorvoer

Voor gelijktijdige doorgang van meerdere kabels of leidingen 

 

Het insijpelen van water in kelders, de muur of de grond kan schade veroorzaken wanneer de leidingen niet op de juiste manier aangelegd zijn. Een van de oorzaken van deze waterschade zijn buis- en kabeldoorvoeringen die niet voldoende zijn afgedicht.

 

Wat is een waterdichte doorvoer? 

Een waterdichte doorvoer zorgt voor een gelijktijdige doorgang van meerdere leidingen of kabels, maar zorgt ook voor een dubbele afdichting tegen stuwwater tot 1,5 bar. De waterdichte doorvoeringen zijn gemaakt van roestvast RVS en hebben een afdichting van 40 mm. Daarnaast zijn ze ook te gebruiken als blinde stop door leidingen of kabels.

 

Eigenschappen waterdichte doorvoer

De eigenschappen van de waterdichte doorvoer van Inoplast zijn:

  • 5 mm dikke klemplaat van roestvrij staal
  • Speciaal ontwikkelde rubbersamenstelling met nog betere afdichtingseigenschappen
  • Meer bouten voor een nog gelijkmatigere drukverdeling
  • Aangelaste bouten in plaats van door geschroefd

 

Waterdichte doorvoeringen van Kraso

Met de Kraso waterdichte afdichting heeft u een hele reeks mogelijkheden tot uw beschikking om buizen en leidingen veilig en dicht in het gebouw in te voeren. Dankzij de schijftechnologie zijn de Kraso afdichtingstukken universeel inzetbaar en beschermen ze tegen stuwend water tot wel 10 bar, gas en radioactief radon. De Kraso afdichtingsstukken zijn geschikt voor gebruik in een mantelbuis of direct in de betonboring.

 

Waterdichte doorvoeringen bij Inoplast

Inoplast heeft een breed assortiment aan waterdichte doorvoeringen, zoals een waterdichte wanddoorvoer, waterdichte doorvoer kabelbescherming of een waterdichte buis en kabeldoorvoeren.

 

Bekijk ons complete aanbod doorvoeringen of neem contact op voor meer informatie over ons productassortiment. 

Contact opnemen
waterdichte doorvoer

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

Informatie opvragen

Waar kunnen wij u nog meer mee helpen?

Inoplast is uw complete leverancier op het gebied van kabeltrekputten, mantelbuizen, PE-leidingsystemen, doorvoeren en afdichtingen, infiltratiesystemen, kabelbeschermingen, getrokken bochten, PVC leidingsystemen en dubbelwandige PE-buizen.

Prijslijst Downloaden