Sedipoint

Regenwater reinigen en filtreren

De SediPoint zuivert sterk verontreinigd hemelwater door onopgeloste bestanddelen te laten bezinken (sedimenteren) tot onder de stromingsremmer. De SediPipe behaalt een bijzonder hoog rendement en verwijdert daarbij onopgeloste bestanddelen met een grote van 63 µm (TSS63) uit het afvloeiend hemelwater. Fijn zand en grof sediment worden voor 100% afgevangen in het SediPoint systeem.

Stromingsremmer


De werking van de SediPoint is effectief en innovatief. De innovatie komt met name door het gepatenteerde en speciaal voor dit doel ontwikkelde roosters– de stromingsscheiders. Sediment en daaraan gebonden zware metalen kunnen niet uitspoelen indien ze zijn bezonken onder de stromingsremmer.

Bypass


De SediPoint is standaard voorzien van een ingebouwde Bypass. Eventuele lichte vloeistoffen (minerale oliën) die zich bevinden in de oliedepot bovenin de SediPoint kunnen door de Bypass ook niet worden uitgespoeld. Extra veiligheid voor u en het milieu!

Plaatsingsgemak & verkeersbelasting


De SediPoint wordt uit voorraad geleverd. Door de innovatieve constructie kunt u op locatie de juiste aansluithoogte bepalen. Doordat er geen hoogteverschil is tussen de in- en uitlaat; kan de SediPoint eenvoudig worden ingebouwd; ook in een bestaand leidingstelsel.

Probleemloos onderhoud

De onderhoudsinterval bedraagt: 2 jaar. Met een standaard kolkenzuiger kan de SediPoint eenvoudig van bovenaf worden geledigd.

 

Contact opnemen

Werking-SediPoint-frelu-kunststoffen

Vraag vrijblijvend meer informatie aan