Snel groot infiltratievolume met voorverpakte infiltratiekratten

Bij het plaatsen van infiltratiesystemen kunt u in situaties terechtkomen waarin u een beperkt bruikbare grondoppervlakte heeft. In zo'n geval kiest u voor de voorverpakte infiltratiekratten van Frelu Kunststoffen.
De voorverpakte infiltratiekratten worden ingegraven in de bodem en vangen hemelwater op om het vervolgens geleidelijk te laten infiltreren. Ze zijn voor een persoon hanteerbaar en worden voorverpakt met geotextiel om inspoeling van zand te voorkomen.

Vanwege het grote open volume en de beperkte inbouwdiepte blijven de graafwerkzaamheden tot een minimum beperkt. De voorverpakte infiltratiekratten zijn zeer eenvoudig te installeren. Een simpel klik¬systeem maakt het mogelijk om de infiltratiekratten aan elkaar te koppelen. Hierdoor creëert u als installateur al snel een compact geheel met een groot infiltratievolume.

Niet bovengronds maar ondergronds

Steeds vaker krijgen infiltratiekratten de voorkeur boven bovengrondse infiltratievoorzieningen. En dat is ook met een goede reden. Infiltratiekratten nemen namelijk bovengronds geen ruimte in beslag. Hierdoor kunt u de ruimte die u verliest bij het plaatsen van een bovengrondse infiltratievoorziening, volledig benutten.

Samen met u

U heeft als installateur besloten om een infiltratievoor¬ziening te plaatsen. Maar hoeveel bufferend volume moet er nu voorzien worden? In welke mate speelt de locatie een rol? Allemaal vragen waarbij onze technici u kunnen ondersteunen.

Onze deskundige medewerkers voorzien u niet alleen van advies op maat maar doen ook al het nodige rekenwerk voor u. Op die manier bespaart u uzelf heel wat tijd.

 

Contact opnemen

voorverpakte-infiltratiekratten-frelu-kunststoffen

Vraag vrijblijvend meer informatie aan