Infiltratie

De Rigofill ST kratten bieden binnen de bebouwde kom enorme voordelen t.o.v. andere systemen op de markt.   Er is tot wel 4.8x minder ruimte benodigd in het bouwdepot. Er zijn 4.8x minder handelingen nodig om de kratten in de bouwput te plaatsen en door het lage gewicht van de afzonderlijke onderdelen gaat de plaatsing ook nog eens zo’n 30% sneller als overige systemen op de markt. De aannemer was door al deze (vooraf niet meegerekende voordelen) 40% minder tijd benodigd als gebudgetteerd.

Uiteraard zijn de kratten zwaar verkeer belastbaar (conform SLW60 tot 20 ton aslast), geheel geproduceerd van gerecycled kunststof; geheel inspecteer- en reinig baar door de geïntegreerde Quadro Control inspectieputten. 

Contact opnemen

project-infiltratiekrat-rigofill-st-uitgelicht-frelu-kunststoffen

Waar kunnen wij u mee helpen?

Frelu BV is actief sinds 2008 en voorziet vanaf dat moment in een behoefte met klantgerichte oplossingen. Frelu BV is opgericht door Mirko Kuit en Bert van der Heiden. Samen goed voor ruim 25 jaar ervaring in het zoeken en vinden van kunststof totaaloplossingen voor de grond-, weg- en waterbouw (GWW). Frelu BV staat voor Sercive. Service met een hoofdletter S.

Contact opnemen